IDEI pentru PARIORI

Se spune in lumea pariorilor, dar si a matematicienilor, ca : ”VOLUMUL” poate diminua ( zic pariorii ) si chiar contola de la un moment dat ( zic matematicienii ) , chiar si ”HAZARDUL”…

Sunt convins ca acesta este un considerent de baza, de care trebuie sa tinem cont in

activitatea noastra de pariori , sau , altfel spus , se poate numi: ” usa de intrare „ a cat mai

multor bilete ” VERZI ” !!!

31 răspunsuri

  1. PUTTO * 8 / 20

    PUTTO 8/20 este o loterie ungara, atractiva si bine organizata.

    Aici se extrag 8 numere din 20, din 5 in 5 minute, in Romania prima extragere fiind la ora 8,00 si ultima la ora 23,00 .

    Avem deci, 12 extrageri pe ora si 180 extrageri pe zi.

    Cote acordate :

    2,4 pentru 1 numar WIN,

    6,5 pentru 2 numere WIN,

    19 pentru 3 numere WIN,

    63 pentru 4 numere WIN,

    250 pentru 5 numere WIN,

    s.a.m.d.

    De obicei , rezultatele le gasiti destul de rapid, în maxim 15-20 de minute dupa ora extragerii.

  2. Proiect EASY-MONEY / ALL-IN
    COTA 6,00

    Seria incepe cu o miza initiala de 4,00 % din bankroll, pentru fiecare serie jucata si se incheie cand am atins o cota cumulata NETA de 5,00 , raportandu-ne la investitia initiala.

  3. Pariul: ”ALGOREZ”

    Este tipul de pariu bazat pe rezultatele inregistrate de catre cele combatante in etapa anterioara.

    Este tipul de pariu bazat pe calculul aritmetic specific ” clasamentului adevarului ”, care spune ca:

    1- daca o echipa pierde ACASA, inregistreaza -3 puncte, la adevar

    2- daca o echipa face egal ACASA, inregistreaza -2 puncte, la adevar

    3- daca o echipa castiga in DEPLASARE, inregistreaza +3 puncte, la adevar

    4- daca o echipa face egal in DEPLASARE, inregistreaza +1 punct, la adevar

    Vorbim aici, de rezultatele inregistrate in etapa anterioara la fotbal.

    Este tipul de pariu ce ne permite sa anticipam multe rezultate ”surpriza”.

    Urmariti cum functioneaza acest algoritm al rezultatelor, in viata si munca voastra de zi cu zi, ca pariori !!!

  4. CATE PARIURI SA JOC PE UN BILET ???

    Raspunsul il veti afla lecturand in liniste randurile de mai jos.

    Revin la articolul publicat de mine in ziua de 11.09.2020, intitulat ”Specialistul in pariuri”, in care va relatam ca am cunoscut de-a lungul timpului, la momente diferite, numai doi pariori, cu adevarat profesionisti, unul din Oradea si celalalt din Timisoara.

    Iata raspunsul pe care l-am primit fara ezitare de la acestia, la intrebarea enuntata mai sus : Cate pariuri sa joc pe un bilet ???

    1 pariu / bilet = este ca si cum ai depune biletul la ghiseu, tu stai cu cotul pe geamul de la casierie si astepti sa primesti suma care ti se cuvine

    2 pariuri / bilet = este ca si cum ai depune biletul la ghiseu, tu stai cu mana pe clanta INTERIOARA a usii de la casa de pariuri si ai sperante mari ca te va striga din urma casiera, sa te intorci la ghiseu sa-ti incasezi castigul mult asteptat

    3 pariuri / bilet = este ca si cum ai depune biletul la ghiseu, tu stai cu mana pe clanta EXTERIOARA a usii de la casa de pariuri si INCA MAI SPERI sa vezi un semn facut cu mana de catre casiera, prin care esti solicitat sa te intorci la ghiseu sa-ti incasezi castigul dorit …

    4 pariuri / bilet = este ca si cum ai depune biletul la ghiseu, dar tu deja ai iesit pe trotuarul din fata agentiei de pariuri si ai ajuns la prima intersectie, unde esti in asteptarea schimbarii culorii de la semafor, in VERDE, pentru a putea traversa strada … nu pentru a castiga biletul depus de tine …

    CONCLUZIA ?

    Este clara, evidenta : Profiturile caselor de pariuri cresc direct proportional cu cresterea numarului de pariuri jucate pe un bilet, in mod individual, de catre noi, contribuabilii

  5. 16.01.2017 *** Strategia ” Pariorului MODEST ”

    Strategia necesita un bankroll initial de 100 lei, o cota medie de 3,00 si o miza initiala de numai 5,00 lei / biletul jucat, dar si un profit estimat modest, de 10,00 lei / biletul castigator.

    Bine aplicata, prezenta strategie, bazata pe mize ajustabile dupa fiecare bilet LOST, ne va permite dublarea bankroll-ului dupa primele 10 bilete castigatoare, in conditiile in care, banca initiala va fi reintregita, dupa fiecare bilet WIN.

    I M P O R T A N T !!!

    Pentru aceia dintre voi care nu faceti parte din categoria ”PARIORILOR MODESTI” si mutarea spre DREAPTA a virgulei de la MIZA jucata, nu este o problema, este clar ca profitul tinta / pariul castigator pe care-l avem in vedere, va fi de 100 de unitati monetare (u.m.).

  6. Loto 6 / 49

    Incepand din 22 NOIEMBRIE 2016 voi demara o ”campanie de incalzire” la loto, mai exact LOTO 6 / 49, care va dura pana la 31.12.2016, inclusiv.

    Banca initiala = 248 $.
    Conditia = 3 / 13.

    Nu va sugerez sa investiti, dar sa urmariti gratuit ”fenomenul”, o puteti face.

    Eu voi juca : 2 $ / varianta X 4 variante = 8 $ / extragere, la cursul ”fix” de 1 $ = 4.00 RON, asta insemnand suma de 32 RON / extragere, pe intreaga perioada mai sus mentionata.

    Extragerile le-am grupat pe zile, dupa cum urmeaza :
    – LUNI: Spania Bono
    – MARTI : Spania Bono, Polonia
    – MIERCURI : Spania Bono, Germania, Grecia
    – JOI : Spania Bono, Spania Primitiva, Polonia
    – VINERI : Spania Bono
    – SAMBATA : Spania Bono, Spania Primitiva, Polonia, Germania, Grecia, Turcia

    Bafta celor care sa decid sa joace alaturi de mine !!!

    Editează

    1. Saut,

      Eu am jucat o perioadă scurtă de timp un sistem propiu de 6 numere jucate pe 5 bilete. Jucam cu 1 leu pe bilet variante de 2,3,4,5,6 nr toate la intreg. Mai exact, la fiecare bilet puneam aceleaşi numere, adăugând unu de fiecare dată. Inspiraţia mi-a venit după celebrele sisteme de la loteriile straine. Dar, totuşi, jucând aşa, consider că eventualele sunt mai mari, decât dacă aş juca cu 5 lei, sistem de 2/6, 3/6, 4/6, 5/6, 6/6. Chiar şi daca ies 2 iti scoti investitia totala. Se poate juca si sisteme de 3 nr la anumite loterii care au cote mai mari pentru eventualele câştiguri de 1 nr.

      P.S. Am renunţat pentru că mi se părea la vremea aia un efort mare să susţin chiar şi 150 de lei lunar, existînd posibilitatea de a nu ieşi respectivele câştigurî care să acopere măcar investiţia totală. Am încercat sistemul fics in anul in care ai facut tu postările. Mă gândesc să reiau. Poate pot reuşi.
      Oricum NOROCUL e fatorul principal de câştig, practic de aia se şi numeşte joc de noroc.

      Leon

  7. 25.03.2016

    SCHEMA pentru PARIURI LOTERISTICE

    Schema de mai jos este una ehilibrata, adica fiecare numar din cele 7 alese se repeta in desfasurare exact de 3 ori, fiind desfasurata pe 7 variante simple a cate 3 numere.
    Se preteaza indeosebi jocurilor de lotto : 10 / 20, 20 / 62, 20 / 70 si 20 / 80, deoarece la aceste sisteme de joc frecventa de aparitie a oricaror 7 numere alese din cele 20 / 62 / 70 / 80 situate in ”urna”, este evident mult mai mare. dar si prin repetabilitatea in cadrul unei singure zi a acestor jocuri.

    In desfasurare se prezinta astfel :

    Varianta „A” = 2-4-6
    Varianta „B” = 1-3-5
    Varianta „C” = 2-5-7
    Varianta „D” = 1-4-6
    Varianta „E” = 1-3-6
    Varianta „F” = 3-5-7
    Varianta „G” = 2-4-7

    Schema ofera % castiguri:

    3 numere bune = 2 variante de cate 2 numere
    4 numere bune = 5 variante de cate 2 numere
    5 numere bune = 6 variante de cate 2 numere si 1 varianta de 3 numere
    6 numere bune = 3 variante de cate 2 numere si 4 variante de cate 3 numere
    7 numere bune = 7 variante de cate 3 numere

  8. PREDICTIE GOLURI (puncte) = GMG : GMO

    GMG = goluri (puncte) marcate de gazde, in meci

    GMO = goluri (puncte) marcate de oaspeti, in meci

    Cifrele pe care am sa vi le ofer in cadrul acestei pagini, obtinute urmare a analizelor efectuate vor constitui pentru voi ”materia prima” pentru pariuri ca:

    in meci : ambele marcheaza / marcheaza gazdele / marcheaza oaspetii
    in meci : ambele marcheaza si minim 3 goluri ( GG 3+ )
    GG in repriza 1 sau GG in repriza 2
    in meci : gazdele / oaspetii marcheaza minim 2 goluri
    under / over 2,5 etc
    in fiecare din cele 2 reprize se inscrie minim 1 gol
    scor corect
    numar exact de goluri etc.

  9. PARIURI fara PIERDERE (2)

    In aceasta pagina va voi prezenta pe cate un buletin de joc maxim 5 meciuri, din fotbal, tenis, hockey, baschet, handbal,baseball, polo, sah etc cu pariuri din oferta caselor de pariuri aferente acestor sporturi, dupa cum urmeaza : rezultat final, under/over, numar goluri, handicap, scor exact, pauza sau final, succesiune de evenimente etc.

    Pentru a intra in categoria pariurilor fara pierdere, acestea se vor situa ca si cota medie cumulata per varianta, intr-o ” plaja de siguranta ” minimala dpdv tehnic si maximala dpdv al sansei de reusita ale acesteia.

    IMPORTANT: La acest tip de pariu, cu fiecare bilet castigator ne vom recupera ( dintr-o data sau in maxim cateva transe, in functie de marimea deficitului existent ) integral costurile aferente biletelor necastigatoare anterioare.

    Fondul de pariere necesar sa-l aveti la dispozitie este de 100 $ .

    NB : Notiunile de „Pariuri fara Pierdere” si cea de „Pariuri Sigure” sunt total DIFERITE !!!
    Astfel, daca pariurile sigure ( aceste pariuri „sigure”, exista numai in imaginatia bolnava a unor pariori idealisti, din fericire putini la numar …!!! ) te conduc „din prima” catre o predictie corecta si un castig imediat, pariurile fara pierdere reprezinta o insumare de pariuri repetitive pierdute / castigate si iti ofera satisfactia castigurilor treptat, in urma unei alternante pierdere / castig greu de anticipat, dupa o munca asidua si inspirata.

  10. SFAT (sper) UTIL

    Jucati zilnic la pariuri o cota medie cumulata de 6,00 / buletinul de joc , pe care o veti obtine din maxim 5 meciuri / bilet .
    Faceti tot posibilul sa incheiati ziua profitabil , chiar daca jucati 2…5 bilete / zi ; o parte din profitul net obtinut azi , il veti investi ulterior , in vederea cresterii mizei .
    Porniti de la 1,00 $ / bilet urmand sa cresteti treptat miza pana ajungeti sa jucati 25…100 $ / bilet , dupa circa 60 – 90 zile.

    Fie, ca din toate predictiile prezentate, aferente zilei in curs, sa alegeti intr-un mod cat mai inspirat numai pe acelea care sa va mentina mereu in zona castigurilor.

    IMPORTANT : Toate propunerile de joc prezentate sunt din ofertele caselor de pariuri STANLEYBET sau SUPERBET pentru simplul motiv ca acestea au sediile aproape de locuinta mea.

  11. PARIURI fara PIERDERE (1)

    In aceasta pagina va voi prezenta maxim 5 meciuri, din care:
    a)- 2 meciuri in ”SANSA DUBLA” , pe care sa vi le desfasurati, in asa fel incat din 2 duble scrise una sub alta pe o varianta, sa obtineti 4 variante simple ( cu cote mari ), dupa cum urmeaza : rezultat final, under/over, numar goluri, handicap, scor exact, pauza sau final, succesiune de evenimente etc.

    b)- 1…3 meciuri cu cate un pariu single (cu cote mici ) dupa cum urmeaza : rezultat final, under/over, numar goluri, handicap, scor exact, pauza sau final, succesiune de evenimente etc, pe care le veti atasa la cele 4 variante desfasurate mai sus.

    Vom obtine in acest mod 4 variante cu cate 3,4 sau 5 meciuri per varianta, ale caror cote cumulate vor fi zilnic de minim 15; din acestea vom scadea contravaloarea celor 4 variante jucate si vom obtine ”la castig” minim 10 mize.

    NB: La acest tip de pariu, cu fiecare bilet castigator ne vom recupera integral costurile aferente biletelor necastigatoare anterioare.

    C’est tout !!!

  12. 06.08.2015

    SFAT PERSONAL :

    Jucati zilnic la pariuri o cota medie cumulata / buletinul de joc cuprinsa in intervalul 6,00…11,00 pe care sa o obtineti din maxim 5 meciuri / bilet .
    Faceti tot posibilul sa incheiati ziua profitabil , chiar daca jucati 2…5 bilete / zi ; o parte din profitul net obtinut azi , il veti investi ulterior , in vederea cresterii mizei .
    Porniti de la 5,00 RON / bilet pana ajungeti sa cresteti miza la 50 ron si de ce nu, chiar la 100 RON pe biletul jucat , dupa circa 3 luni calendaristice .

    COTE / PROCENTE / GOLURI

    In aceasta pagina , am sa va prezint in limita timpului avut la dispozitie, rezultatele meciurilor analizate de mine in interesul pariorilor ce viziteaza acest blog.`
    Cu prioritate , am sa va ofer COTELE REALE sau PROCENTE aferente acestor cote, la meciurile de fotbal (pentru inceput) , dar si o estimare cat mai aproape de realizate a raportului dintre numarul de GOLURI ce se vor inscrie in meci de echipa gazda si numarul de GOLURI inscrise in meci de echipa oaspete.

    Veti vedea o discrepanta mai mult sau mai putin accentuata intre marimea cotelor reale prezentate de mine si cotele oferite de casele de pariuri, in functie de interesul acestora in mentinerea profitului lor la un nivel cat mai ridicat.
    V. pariu ca : rezultat final (solist, sansa dubla)

    Va rog sa verificati fiecare dintre voi, in timp, corelatia dintre estimarile numarului de goluri ce se vor marca in meci de catre echipa gazda si de cea oaspete, precum si rezultatele finale ale intalnirilor respective.
    V. pariuri ca : ambele echipe marcheaza, numar de goluri total in meci, over / under , echipa gazda / oaspete marcheaza minim 2 goluri in meci, GG 3+ , s.a.

  13. HANDICAPUL EUROPEAN – explicat ( 2 )

    H1 (-1,5) = 1,60
    *** Gazdele castiga la minim 2 goluri/puncte diferenta .
    *** Echipa gazda este echipa favorita.

    H1 (+1,5) = 1,60
    *** Gazdele pierd cu maxim 1 gol/punct diferenta.

    H2 (+1,5) = 1,60
    *** Oaspetii castiga la minim 2 goluri/puncte diferenta .
    *** Echipa oaspete este echipa favorita.

    H2 (-1,5) = 1,60
    *** Oaspetii pierd cu maxim 1 gol/punct diferenta .

  14. HANDICAPUL EUROPEAN – explicat ( 1 )

    Handicapul european ” pe mana favoritului ” :

    1,33-5,00-8,85 – / + H1 H2

    Zwolle – Dordrecht , scor 2:0 -1,5 1,90 1,80

    H1 = castiga echipa GAZDA dupa ce se scad / adauga la prima echipa , numarul de goluri specificat

    Observatie : Aici, pariorul castiga , jucand H1(-1,5) ,deoarece avem o diferenta pozitiva intre numarul de goluri marcate si cele primite , in meci ( pe de o parte ) si handicapul aferent echipei favorite ( pe de alta parte ) .

    Exemplu : (2-0) + (-1,5) = 2-1,5 = +0,5 > 0 pentru scorul de 2-0 intre Zwolle si Dordrecht

    H2 = castiga echipa OASPETE dupa ce se scade / adauga (tot) la prima echipa , numarul de goluri specificat

    Observatie : Aici, pariorul pierde , jucand H1(-1,5) , deoarece avem o diferenta negativa intre numarul de goluri marcate si cele primite , in meci ( pe de o parte ) si handicapul aferent echipei favorite ( pe de alta parte ) .

    Exemplu : (1-0) + (-1,5) = 1-1,5 = -0,5 < 0 pentru scorul de 1-0 intre Zwolle si Dordrecht

    Handicapul european ” impotriva favoritului ” :

    Caz A – ”Favoritul” joaca acasa

    1,40-3,95-4,80 – / + H1 H2

    Napoli – Genoa , scor 1:0 -1,5 2,15 1,60

    In acest caz se va juca : H2 (-1,5) pentru care primim cota 1,60 si vom avea 2 situatii :

    a) – pariorul castiga , daca : gazdele bat la 1 gol diferenta , fac egal , pierd la orice scor

    b) – pariorul pierde , daca : gazdele bat la 2 sau mai mult de 2 goluri , diferenta

    Caz B – ”Favoritul” joaca in deplasare

    5,00-3,60-1,60 – / + H1 H2

    Ferreira – Benfica , scor : 2:1 1,5 1,45 2,70

    In acest caz se va juca : H1 (1,5) pentru care primim cota 1,45 si vom avea 2 situatii :

    a) – pariorul castiga , daca : oaspetii bat la 1 gol diferenta , fac egal , pierd la orice scor

    b) – pariorul pierde , daca : oaspetii bat la 2 sau mai mult de 2 goluri diferenta
    Posted in: SUBIECTE DIVERSE

  15. Felicitari tipsterului ”PROCURORUL” , un super-parior cu adevarat INSPIRAT !!!

    In cele 6 luni de cand a preluat aceasta ”misiune” a obtinut rezultate remarcabile pentru lumea pariorilor, dupa cum urmeaza :

    – luna ianuarie 2015 – profitul net obtinut a fost de 6.760 RON, echivalentul a 1.502 euro, sau , 1.126 lire sterline .
    – luna februarie 2015 – profitul net obtinut a fost de 9.892 RON , echivalentul a 2.150 euro, sau , 1.650 lire sterline .
    – luna martie 2015 – profitul net obtinut a fost de 76.807 RON , echivalentul a 17.068 euro , sau 12.801 lire sterline .
    – luna aprilie 2015 – profitul net obtinut a fost de 72.463 RON , echivalentul a 16.103 euro , sau 12.077 lire sterline

    – luna mai 2015 – concediu de odihna, aferent anului 2015

    – luna iunie 2015 -– profitul net obtinut a fost de 29.538 RON, echivalentul a 6.564 euro, sau , 4.923 lire sterline .

    – luna iulie 2015 -– profitul net obtinut a fost de 113.440 RON, echivalentul a 25.208 euro, sau , 18.907 lire sterline .

  16. In atentia pariorilor,

    Qef = coeficient de eficienta , atribuit partidei , in cadrul caruia sunt cuprinse mai multe criterii de apreciere, sportive si valorice .

    Interpretarea lui Qef va fi urmatoarea :

    a) – valorile supraunitare ne indica dubla ”1x” , iar cand acestea depasesc valoric cifra 2,00 ne indica semnul ”1”
    b) – valorile subunitare ne indica dubla ”x2” , iar cand acestea se situeaza sub valoarea de 0,50 ne indica semnul ”2”

    COMPLETARI :

    *****************************************************************************

    Qmed = coeficient mediu de predictie , explicatii :

    *****************************************************************************

    Qmed mai mare sau egal cu + 3.00 = sanse reale pentru Pronostic ”1”

    Qmed cuprins intre + 2.50 si + 0.50 = sanse reale pentru Pronostic ”1X”

    Qmed cuprins intre + 0.50 si – 0.50 = sanse reale pentru Pronostic ”X”

    Qmed cuprins intre – 0.50 si – 2.50 = sanse reale pentru Pronostic ”X2”

    Qmed mai mic sau egal cu – 3.00 = sanse reale pentru Pronostic ”2”

    ****************************************************************************

    Coeficientii de eficienta astfel calculati si interpretati ne ajuta real numai cu conditia ca meciurile sa se joace ”pe teren” , adica , corect dpdv sportiv .

    1. Salut, interesante ponturile si strategiile dar xum se calculeaza Qef ca nu imi dau seama

  17. HANDICAPUL EUROPEAN – explicat
    By Tipster on 28/02/2015 | Lăsați un comentariu | Editare

    Handicapul european ” pe mana favoritului ” :

    1,33-5,00-8,85 – / + H1 H2

    Zwolle – Dordrecht , scor 2:0 -1,5 1,90 1,80

    H1 = castiga echipa GAZDA dupa ce se scad / adauga la prima echipa , numarul de goluri specificat

    Observatie : Aici, pariorul castiga , jucand H1(-1,5) ,deoarece avem o diferenta pozitiva intre numarul de goluri marcate si cele primite , in meci ( pe de o parte ) si handicapul aferent echipei favorite ( pe de alta parte ) .

    Exemplu : (2-0) + (-1,5) = 2-1,5 = +0,5 > 0 pentru scorul de 2-0 intre Zwolle si Dordrecht

    H2 = castiga echipa OASPETE dupa ce se scade / adauga (tot) la prima echipa , numarul de goluri specificat

    Observatie : Aici, pariorul pierde , jucand H1(-1,5) , deoarece avem o diferenta negativa intre numarul de goluri marcate si cele primite , in meci ( pe de o parte ) si handicapul aferent echipei favorite ( pe de alta parte ) .

    Exemplu : (1-0) + (-1,5) = 1-1,5 = -0,5 < 0 pentru scorul de 1-0 intre Zwolle si Dordrecht

    Handicapul european ” impotriva favoritului ” :

    Caz A – ”Favoritul” joaca acasa

    1,40-3,95-4,80 – / + H1 H2

    Napoli – Genoa , scor 1:0 -1,5 2,15 1,60

    In acest caz se va juca : H2 (-1,5) pentru care primim cota 1,60 si vom avea 2 situatii :

    a) – pariorul castiga , daca : gazdele bat la 1 gol diferenta , fac egal , pierd la orice scor

    b) – pariorul pierde , daca : gazdele bat la 2 sau mai mult de 2 goluri , diferenta

    Caz B – ”Favoritul” joaca in deplasare

    5,00-3,60-1,60 – / + H1 H2

    Ferreira – Benfica , scor : 2:1 1,5 1,45 2,70

    In acest caz se va juca : H1 (1,5) pentru care primim cota 1,45 si vom avea 2 situatii :

    a) – pariorul castiga , daca : oaspetii bat la 1 gol diferenta , fac egal , pierd la orice scor

    b) – pariorul pierde , daca : oaspetii bat la 2 sau mai mult de 2 goluri diferenta
    Posted in: SUBIECTE DIVERSE

  18. 28.01.2015

    PARIURI de tip HANDICAP EUROPEAN

    Handicapul european, este un tip de pariuri sportive promovat de casele de pariuri off-line ( stradale , sau autohtone ).
    Acest tip de “handicap” este relativ simplu de inteles, lucru de care va veti convinge singuri prin studierea urmatorului exemplu teoretic : sa presupunem ca avem de analizat meciul de fotbal din Romania, liga I : STEAUA si BOTOSANI .
    In acest caz vom avea urmatoarele situatii posibile :

    Handicap 1 – pariul este castigat daca STEAUA castiga la minim 2 goluri diferenta (2-0, 3-1, 4-2 etc)
    Handicap X – pariul este castigat daca STEAUA castiga la exact 1 gol diferenta (1-0, 2-1, 4-3, etc.)
    Handicap 2 – pariul este castigat daca partida se incheie la egalitate sau castiga BOTOSANI (echipa oaspete)

    Handicap 1X – pariul este castigat daca invinge STEAUA ( echipa gazda) , la orice scor
    Handicap X2 – pariul este castigat daca STEAUA castiga la un singur gol, daca se termina egal sau daca bate BOTOSANI (echipa oaspete)
    Handicap 12 – pariul este castigat pentru orice rezultat in afara de victoria la un singur gol diferenta a celor de la STEAUA

    PARIURI de tip HANDICAP ASIATIC

    Handicapul asiatic este un tip de pariu mai complex , va ofera o ”paleta” mai larga de optiuni de pariere, putand fi insa jucat doar la casele de pariuri on-line.

    Daca pariurile de tip handicap european ofera numai 6 optiuni de pariere, handicapul de tip asiatic va ofera 21 de optiuni de exprimare ( sau tipuri de pariuri ) , din care va voi exemplifica pe cele mai reprezentative :

    Handicap (0) – pariul este castigat atunci cand echipa pe care ati pariat castiga meciul. In caz de egalitate, pariul vi se ramburseaza (suma pariata este returnata)

    Handicap (+0,50) – pariul este castigat atunci cand echipa pe care ati pariat castiga sau face egal.

    Handicap (+1) – pariul este castigat atunci cand echipa pe care ati pariat castiga sau face egal. In situatia in care este invinsa la un gol diferenta, pariul vi se ramburseaza.

    Handicap (+1,5) – pariul este castigat atunci cand echipa pe care ati pariat castiga, pierde la un singur gol diferenta sau face egal.

    Handicap (+2) – pariul este castigat atunci cand echipa pe care ati pariat castiga, pierde la un singur gol diferenta sau face egal. Daca insa va pierde la doua goluri diferenta, suma pariata vi se va returnata integral.

    Handicap (+2,5) – pariul este castigat atunci cand echipa pe care ati pariat castiga, face egal sau nu pierde la mai mult de 2 goluri diferenta.

    Handicap (-0,5) – pariul este castigat atunci cand echipa pe care ati pariat castiga.

    Handicap (-1) – pariul este castigat atunci cand echipa pe care ati pariat castiga la minim doua goluri diferenta. Daca diferenta este de numai un gol, pariul vi se va rambursa.

    Handicap (-1,50) – pariul este castigat atunci cand echipa pe care ati pariat castiga la cel putin doua goluri diferenta.

    Handicap (-2) – pariul este castigat atunci cand echipa pe care ati pariat castiga la mai mult de doua goluri diferenta. Daca diferenta este de numai doua goluri, suma pariata vi se va rambursa .

    Handicap (-2,50) – pariul este castigat atunci cand echipa pe care ati pariat castiga meciul la mai mult de doua goluri diferenta.

  19. 28.01.2015

    PARIURI de tip HANDICAP EUROPEAN

    Handicapul european, este un tip de pariuri sportive promovat de casele de pariuri off-line ( stradale , sau autohtone ).
    Acest tip de “handicap” este relativ simplu de inteles, lucru de care va veti convinge singuri prin studierea urmatorului exemplu teoretic : sa presupunem ca avem de analizat meciul de fotbal din Romania, liga I : STEAUA si BOTOSANI .
    In acest caz vom avea urmatoarele situatii posibile :

    Handicap 1 – pariul este castigat daca STEAUA castiga la minim 2 goluri diferenta (2-0, 3-1, 4-2 etc)
    Handicap X – pariul este castigat daca STEAUA castiga la exact 1 gol diferenta (1-0, 2-1, 4-3, etc.)
    Handicap 2 – pariul este castigat daca partida se incheie la egalitate sau castiga BOTOSANI (echipa oaspete)

    Handicap 1X – pariul este castigat daca invinge STEAUA ( echipa gazda) , la orice scor
    Handicap X2 – pariul este castigat daca STEAUA castiga la un singur gol, daca se termina egal sau daca bate BOTOSANI (echipa oaspete)
    Handicap 12 – pariul este castigat pentru orice rezultat in afara de victoria la un singur gol diferenta a celor de la STEAUA

  20. 05.01.2015

    Pariuri COMBINATE

    Pariurile combinate sunt sunt acele pariuri in care selectati unul pana la patru pronosticuri ca si baza si restul pronosticurilor vor fi ”legate” printr-o conditie intr-un sistem .

    Pentru ca biletul sa fie castigator trebuie ca in primul rand predictiile meciurilor din baza sa fie inspirat alese ( 100 % corecte ) si apoi, sa va iasa numarul minim de predictii corecte , cerut prin conditia aplicata meciurilor din sistem ( 2 din 3, sau 3 din 5 etc) .

    Pariurile combinate sunt pariuri profitabile pe termen lung ( lunar, semestrial etc.) .

    Ele se pot utiliza atunci cand aveti incredere in unul sau mai multe pronosticuri ( meciurile din baza ) si doriti sa le alaturati unora in care increderea este mai mica ( meciurile din sistem ) .

    Altfel spus , pariurile combinate este bine sa le jucati atunci cand aveti incredere mare intr-unul sau in mai multe pronosticuri ( cuprinse in baza ) si vreti sa sporiti ”un pic” castigul riscand pe alte pronosticuri ( cuprinse in sistem si conditionate prin libera dumneavoastra inspiratie ) .

  21. PRECIZARI pentru LOTTO

    Din ofertele caselor de pariuri ”stradale” veti vedea ca loteria aflata in dicutie iti ofera cota de 5,00 pentru fiecare numar jucat ”single” ; deci , daca numarul jucat de tine (exp: 7) iese castigator , la o miza de 1 $ vei primi 4 $ (net), nici mai mult , nici mai putin.
    Situatia se schimba daca numarul tau nu iese castigator ”din prima”.
    Asta ce inseamna , stimate coleg in ale pariurilor ?
    Nu te grabi sa arunci banii din buzunarul tau prin multiplicarea mizei propusa de mine , pana nu ai o idee ce inseamna in timp practicarea unui asemenea tip de pariu .
    Din experienta proprie , studiind in timp aceste pariuri profitabile de tip lotto, am ajuns la concluzia ca pentru a atinge un nivel de profit de cca 125 $ iti este necesara o investitie permanenta ”medie” in curs , de cca 450 – 500 $.
    Atentie , nivelul profitului net realizat poate usor atinge cifra aferenta investitiei in curs si chiar sa o depaseasca , functie de : frecventa de aparitie a numerelor selectate a le juca , de strategia proprie aleasa in joc si modalitatea de selectie a numerelor cu care vrei sa intri in joc, de cuantumul si felul in care iti ajustezi ”din mers” mizele utilizate , de banca proprie de care dispui .
    Concluzia ? Randamentul in joc al acestei strategii oscileaza intre 20 si 25 % , nicidecum nu atinge niveluri de 80-90 % !!!.
    Sper ca m-am facut inteles .

  22. PARIUL de tip LOTTO (detalii)

    Pariul propus se poate juca aproape la toate casele de pariuri OFF-LINE , cele ON-LINE sunt foarte restrictive d.p.d.v. al pariurilor de tip lotto .
    Da , am pariat in prima zi cate 1 $ pe fiecare numar jucat la extragerea din 16.11.2014 de la loteria Pennsylvania Treasure Hunt (5/30) .
    Se vede clar ca in ziua a 2-a am pariat cate 1,250 $ pe fiecare dintre numerele care nu au iesit castigatoare in prima zi .
    Explicatia este simpla : diferenta de 0,250 $ ne va permite ca in a 2-a zi , daca vreunul dintre numerele jucate in prima zi vor iesi castigatoare , sa ne recuperam integral banii investiti (pariati ) pe acele numere ( mizele cumulate aferente celor 2 zile ) , adica asa-numita investitie recuperata .
    Banii aflati ”pe drum ” reprezinta investitia in curs si este formata din mizele cumulate aferente numerelor care nu au iesit inca , castigatoare ..
    Este clar ca ne aflam in fata unui pariu fara pierdere, de tip LOTTO, la care nu pierzi niciodata, altfel spus el face parte din marea familie numita pe scurt : ” PARIURI PROFITABILE ” .
    Cred ca acum lucrurile sunt clare .

    Bafta tuturor !!!

  23. Pariuri Profitabile – Strategia 01 ”MC.DEVA.BETS”

    Am sa va prezint azi o noua strategie de joc , prin care vom incerca sa reducem cat putem de mult factorul STRESS din activitatea noastra parioristica , generat de riscul pierderii banilor investiti , dar , concomitent vom incerca sa ne mentinem cu castigurile la niveluri favorabile comparabile de la un ciclu la altul .

    In ce consta aceasta strategie ? Vom juca la fiecare 15 zile cate un ciclu de cate 100 pariuri sportive , cu o cota medie de 3.125 si o miza de 1 $ pe fiecare bilet . Asta inseamna ca pe luna vom avea 2 cicluri intregi care va cuprinde un numar total de 200 de pariuri .

    Este clar ca in conditiile de joc mai sus prezentate ne vom recupera integral banii investiti cu numai 32 de bilete de joc castigatoare si la fiecare serie noua de cate 8 buletine de joc castigatoare vom avea un profit de 25 $ , iar castigul teoretic maxim ce ne poate fi oferit de restul de 68 de bilete , va fi de 212,50 $ astfel :

    Profit teoretic maxim = 68 bilete * cota medie de 3,125 * miza de 1 $ = 212,50 dolari / 15 zile

    Suntem insa realisti si vom accepta din start ca nu putem ” sa ghicim ” mai mult de 70 % din buletinele jucate , asadar acceptam de la inceput ideea pierderii a 30 % din numarul total de bilete jucate la casele de pariuri , asadar :

    Profit teoretic realist = 38 bilete * cota medie de 3,125 * miza de 1 $ = 118,75 dolari / 15 zile

    Deci , putem ajunge cu o miza minima de 1 $ / un buletin de joc , dupa parcurgerea cu atentie maxima a 2 cicluri intregi la un profit realist de circa 237,50 $ / luna , dupa ce ne-am recuperat integral toata investitia facuta , de 100 $ .

    In luna a 2-a vom mari miza la 2 $ / buletinul de joc si reluam o noua serie de 2 cicluri , iar profitul realist estimat a-l realiza va fi de 475 $ / luna .

    De la acest nivel , imaginatia fiecaruia dintre voi va poate ajuta mai mult decat o pot face eu !!!

    Observatie : Stim cu totii ca nu gasim ”pe garduri” cote de 3,125 pentru un meci dar , le putem obtine jucand 2-3 meciuri pe un buletin de joc din varietatea mare de oferte , pusa noua la dispozitie de catre casele de pariuri , astfel :

    Meci 01 ( 1,600 ) * Meci 02 ( 1,600 ) * Meci 03 ( 1,221 ) = 3,125

    BAFTA TUTUROR !!!

  24. Pariuri de tip EASY–MONEY …”Ponderat”

    Vom demara un pariu repetitiv de tip ” EASY-MONEY ” despre care , estimez ca ne va aduce un profit net de 3.840 u.m. pana la finele celor 3 luni ( octombrie … decembrie ) ramase din anul 2014 .
    Banca necesara la inceputul primei luni este de 40 u.m. , din care vom utiliza ca miza , numai 25 % . respectiv suma de 10 u.m. , iar cota ”tinta” zilnica este 2.00 .

    Pariul se va repeta timp de 3 zile cu precizarea ca miza zilei a 2-a va fi profitul integral al primei zile , iar miza zilei a 3-a va fi profitul integral al zilei a 2-a .
    La finele fiecarui ciclu castigator vom utiliza ca miza pentru ziua 1-a din ciclul urmator un procent de 25 % din profitul realizat in ziua a 3-a din ciclul anterior .

    Procedand astfel , ne vom stradui sa obtinem urmatoarele castiguri :
    – minimum 1280 u.m. / 30de zile ( daca avem parte de maximum de repetari , adica 4 , pentru fiecare ciclu in parte )
    – maximum 2180 u.m. / 15 zile ( daca avem parte de minimum de repetari , adica 1 , pentru fiecare ciclu in parte ) .

    TIPSTER = pariuri.profitabile@yahoo.com

  25. Nou !!! PARIURI de tip L O T O

    Dupa incheierea Cupei Mondiale la fotbal editia 2014 din Brazilia , vom inaugura si noi un nou tip de pariuri , de aceasta data bazat pe oferta generoasa a caselor de pariuri privitoare la loteriile internationale .

    Exista in prezent in centrul atentiei mele si in plin studiu , 2 ( doua ) tipuri de pariuri aferente loteriilor internationale din totalul celor existente , si anume :

    – Loto WIN FOR LIFE ( 10 din 20 )

    – Loto Pennsylvania ( 5 din 30 )

    Win For Life are avantajul ca se joaca de 16 ori / zi , de la ora 08 a.m. pana la ora 11 p.m. , avand la baza tot atatea extrageri organizate , dar si dezavantajul unor cote ceva mai mici fata de alte sisteme de joc propuse de loteriile internationale.

    Loteria Pennsilvania ne ofera un sistem de joc cu numere mai putine ( fata de loteriile : 6/49 , 6/45 etc ) , deci cu sanse de realizare mai mari , extragerea este insa , numai o data pe zi , dar cotele oferite sunt mai mari fata de pariul loto de tip Win For Life .

    Sistemul de joc agreat va fi pariul de tip repetitiv , cu miza usor variabila de la o extragere la alta , care permite fiecarui parior sa-si stabileasca un profit net , cu care va ramane dupa ce ce-si va recupera integral banii investiti prin repetarile anterioare .

    Banca necesara fiecarui parior nu va depasi 150 u.m. ( lei , euro , dolari etc ) , iar pe masura ce vom face pasi inainte , bancile vor fi gestionate in mod individual de catre fiecare parior-investitor , acesta putand din initiativa proprie sa-si mareasca capitalul propriei sale banci , din profitul net realizat .

    Interesul fiecaruia in a-si majora din castiguri capitalul avut la dispozitie , rezida din faptul ca , mizele din ce in ce mai substantiale atrag dupa sine , obtinerea unor profituri din ce in ce mai consistente .

    Voi reveni cu amanunte .

    1. Salut Marius, urmarind pe net strategii si metode de pariere sportive si mai nou loteristice, am ajuns pe acest site. Dupa incercari cu Martingale, Fibonacci si EASY MONEY pe fotbal si tenis in principal, m-am axat putin pe Loto Win for life 10/20. Inspirat tot de pe niste articole gasite pe net, am gasit o strategie care a dat usoare roade, insca care cred ca trebuie imbunataita pt ca are potential;
      Ca sa nu ma lungesc , treaba sta asa: pariezi 10 numere separate pe extragere (deci nu sistem), numere alese cat mai diversificat, jumatae de la 1 la 10, jumatate de la 11 la 20, jumatate pare, jumatate impare, jumatate iesite la ultimile extrageri, jumatate neiesite la ultimile extrageri. Cam asa arata schme dupa care m-am inspirat, numai ca eu am modificat miza pariului si nu am pariat aceeasi suma pe fiecare din cele 10 numere pariate, ci o progreise de genul primul numar pariat 10 unitati, al doilea numar pariat 20 unitati, al treilea numar pariat 40 unitati, dupa care reveneam iar la 10 al patrulea numar, 20 unitati al cincilea si tot asa pana pariam 10 numere, dupa care am mai pariat si in serie de 2 mize 10u 20u, 10u 20u etc. Care crezi ca ar fi cea mai recomandata progresie pt acest tip de joc ?

      1. As folosi 5 variante a cate 4 numere / varianta , dar, cu miza ajustabila.

  26. 31 Martie 2014 – PARIURI FARA PIERDERE

    Forma tabelara de prezentare a unor propuneri de joc este deja traditionala , ea iti prezinta intr-adevar un punct de vedere bazat pe niste analize concrete ale meciurilor in cauza , dar nu te invata concret , de la A la Z , cum sa-ti grupezi meciurile , ce tipuri de pariuri se preteaza mai bine , ce miza sa-ti alegi , la ce profit net sa te astepti .

    In fiecare luna , de acum inainte , va voi prezenta propuneri de joc bine structurate si la indemana tuturor , sub forma asa-ziselor ”PARIURI FARA PIERDERE” .

    Ce sunt aceste pariuri , fara pierdere ?

    Ele sunt niste pariuri ”repetabile” cu mize si cote ajustabile , astfel incat la o pronosticare corecta sa ai posibilitatea recuperarii integrale a investitiilor facute pana la acel moment , precum si realizarea profitului previzionat .

    Forma de prezentare a acestor pariuri , o voi explicita mai jos .

    Exp : La ”Pariul 415 ”, cele 3 cifre au urmatoarea semnificatie :

    4 = luna APRILIE

    1 = cifra UNU , reprezinta primul pariu din luna in curs , propus de mine

    5 = cifra CINCI , reprezinta faptul ca am pierdut primele 4 pariuri propuse , iar pariul initial il repetam pentru a 5-a oara , data la care noi presupunem ca acesta a iesit castigator .

    IMPORTANT : Chiar daca ajungem la un pariu de tipul : 415 , deci am pierdut primele 4 pariuri , vom avea posibilitatea , pe baza algoritmului de calcul utilizat, ca pe langa profitul pe care-l realizam , sa ne recuperam integral si investitia efectuata (mizele ”bagate” in primele 4 pariuri nefavorabile ) .

    Practic este o repetare de 5 ori a pariului initial ( pariul 411) pana cand ne-am realizat obiectivele , prin ajustarea continua a mizelor si a cotelor utilizate dupa necesitati si mentinerea lor la niveluri sustenabile ( chiar daca nu avem in spate banci asa de puternice ) , prin schimbarea tipurilor de pariuri utilizate etc.

    Voi reveni .
    Posted in: Cap.4 – Strategii pentru profit

Lasă un comentariu